Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Texas

Nekretnina na prodaju u Teksasu

Okružuje se na sjever s Oklahomom; na sjeveroistoku s Arkansasom; na istoku s Louisianom; jugozapad sa Meksikom; na zapadu s Novim Meksikom; na jugoistoku se pruža pogled na Meksički zaljev. Crvena rijeka obilježava dio sjeverne granice, dio Sabine rijeke istočne i Rio Grande koji je s Meksikom.

Nekretnine za prodaju u Teksasu pale su za 3,2%. Međutim, potražnja za stambenim prostorom ostala je osobito snažna zbog kontinuiranog gospodarskog širenja države. Developeri su ubrzali aktivnosti na strani ponude, ali potražnja za prodajom nekretnina u Teksasu teško se borila. Građevinske tvrtke nastavile su se boriti s povećanjem troškova zemljišta, rada i drva, kao i promjena propisa. Pouzdanost slučaja pogoršala se u cijeloj državi.

Godinama je Texas izgradio situaciju u kojoj obitelji mogu dobro živjeti s mnogima, među najprikladnijim u SAD-u.

Isto tako, nedavna studija pokazuje da su slučajevi u Teksasu brži od osobnih prihoda države. Ta se povećanja cijena nisu dogodila ispravno u cijeloj državi.

Ali još uvijek možete pronaći svoju idealnu nekretninu za prodaju u Teksasu.

Texas također nastavlja doživjeti eksplozivan rast stanovništva, zarada gotovo 1.100 ljudi dnevno. Prema najnovijim procjenama Popisa, najveći gradovi u Teksasu: Conroe, Frisco, McKinney i Georgetown, svi se nalaze unutar najvećih gradskih područja države.

Građevinske tvrtke u Teksasu se bore kako bi zadovoljile veliku potražnju za obiteljskim kućama po pristupačnim cijenama. Jedan od problema koji se morao suočiti bio je nedostatak kvalificiranih radnika u građevinskom sektoru nakon urušavanja Velike recesije nekretnine.

Trošak zemljišta je 20,4 posto kuća u Teksasu, povijesno veći i 14,1 posto u 2000. godini.

Vladin pritisak također igra ulogu u nekretninama za prodaju u Teksasu. Prema Texas Foundation za javnu politiku, mnogi gradovi u Teksasu reagirali su na brz rast implementiranjem stroga kodova za zoniranje s unakrsnim referencama na razvoj, povećavajući potražnju i cijene.

Povećanje troškova povezanih s izgradnjom učinilo je da je razvoj stambenog prostora s umjerenim cijenama teško i manje isplativo za kućanske graditelje. Kao rezultat toga, izgradnja obiteljskih kuća odmiče se od stanovanja na razini baze i prema većim, skupljim i profitabilnijim kućama.

Nije dobro razdoblje kupiti nekretninu za prodaju u Teksasu, ali je vrlo atraktivna zemlja prije svega za obitelji.

Susjedne države Texas su: Novi Meksiko, Oklahoma, Arkansas, Louisiana.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Ovaj brzi Move-u kući već je u izgradnji te će biti dostupan u listopadu. Molimo obratite Ernie izravno za više detalja i dostupnost.
Suvremena i moderan dom, potpuno renovirana tijekom uklj. običaj drvo i travertin podovi, granit i prirodnog kamena kupaonice plus more.New SS uređaji...
Cod. 12868

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Texas, San Antonio, San Antonio, San Antonio

5,886,779.99HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

3510 m²
Ova nekretnina nalazi
Cod. 12321

Prodaja Vila, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

27,340,822.62HRK
Prodaja
Vila

5600 m²
Ultimate Waterfront Estate!
Cod. 12319

Prodaja Seoska kuća, Texas, Dallas, Heath, 7229 S. FM 549

13,081,733.31HRK
Prodaja
Seoska kuća

10600 m²
Landmark Country Estate Povišene visoke
Cod. 11959

Prodaja Seoska kuća, Texas, Austin, Wimberley, 2450 Oak Run Dr.

2,616,346.66HRK
Prodaja
Seoska kuća

1994 m²
Blizu 2000 sq ft stambenog prostora
Cod. 11730

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Texas, Corpus Christi, Corpus Christi, AIRLINE RD/SARATOGA BLVD

78,490,399.86HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

40 m²
Opće informacije nekretnine:
Karta, kretanje cijena i statistike
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB