Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Texas

Nekretnina na prodaju u Teksasu

Okružuje se na sjever s Oklahomom; na sjeveroistoku s Arkansasom; na istoku s Louisianom; jugozapad sa Meksikom; na zapadu s Novim Meksikom; na jugoistoku se pruža pogled na Meksički zaljev. Crvena rijeka obilježava dio sjeverne granice, dio Sabine rijeke istočne i Rio Grande koji je s Meksikom.

Nekretnine za prodaju u Teksasu pale su za 3,2%. Međutim, potražnja za stambenim prostorom ostala je osobito snažna zbog kontinuiranog gospodarskog širenja države. Developeri su ubrzali aktivnosti na strani ponude, ali potražnja za prodajom nekretnina u Teksasu teško se borila. Građevinske tvrtke nastavile su se boriti s povećanjem troškova zemljišta, rada i drva, kao i promjena propisa. Pouzdanost slučaja pogoršala se u cijeloj državi.

Godinama je Texas izgradio situaciju u kojoj obitelji mogu dobro živjeti s mnogima, među najprikladnijim u SAD-u.

Isto tako, nedavna studija pokazuje da su slučajevi u Teksasu brži od osobnih prihoda države. Ta se povećanja cijena nisu dogodila ispravno u cijeloj državi.

Ali još uvijek možete pronaći svoju idealnu nekretninu za prodaju u Teksasu.

Texas također nastavlja doživjeti eksplozivan rast stanovništva, zarada gotovo 1.100 ljudi dnevno. Prema najnovijim procjenama Popisa, najveći gradovi u Teksasu: Conroe, Frisco, McKinney i Georgetown, svi se nalaze unutar najvećih gradskih područja države.

Građevinske tvrtke u Teksasu se bore kako bi zadovoljile veliku potražnju za obiteljskim kućama po pristupačnim cijenama. Jedan od problema koji se morao suočiti bio je nedostatak kvalificiranih radnika u građevinskom sektoru nakon urušavanja Velike recesije nekretnine.

Trošak zemljišta je 20,4 posto kuća u Teksasu, povijesno veći i 14,1 posto u 2000. godini.

Vladin pritisak također igra ulogu u nekretninama za prodaju u Teksasu. Prema Texas Foundation za javnu politiku, mnogi gradovi u Teksasu reagirali su na brz rast implementiranjem stroga kodova za zoniranje s unakrsnim referencama na razvoj, povećavajući potražnju i cijene.

Povećanje troškova povezanih s izgradnjom učinilo je da je razvoj stambenog prostora s umjerenim cijenama teško i manje isplativo za kućanske graditelje. Kao rezultat toga, izgradnja obiteljskih kuća odmiče se od stanovanja na razini baze i prema većim, skupljim i profitabilnijim kućama.

Nije dobro razdoblje kupiti nekretninu za prodaju u Teksasu, ali je vrlo atraktivna zemlja prije svega za obitelji.

Susjedne države Texas su: Novi Meksiko, Oklahoma, Arkansas, Louisiana.

 •  
  Prijelaz u Teksas: sve što trebate znati

  Prijelaz u Teksas: sve što trebate znati '' Lone Star State '' '' stanje osamljene zvijezde ''. Tako je definiran Teksas, država čiji je moto "prijateljstvo". Nakon nekoliko ratova neovisnosti, 1845. postaje dio Sjedinjenih Država. Ta unija, međutim, nije izgubila Teksas svoj pravi jedinstveni id ...

 •  
  Kratke stanke u Sjedinjenim Državama. Top 3 Amerikanaca.

  Kratke stanke u Sjedinjenim Državama. Top 3 Amerikanaca. Došlo je jesen, a čisto ljetna turistička odredišta izdvojena je od strane većine investitora. Usredotočuje se na blaže područja, napuštajući obalne i karibske krajeve. Koja su tri najbolja mjesta za odmor u Americi? Počnimo s treće ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Ovaj brzi Move-u kući već je u izgradnji te će biti dostupan u listopadu. Molimo obratite Ernie izravno za više detalja i dostupnost.
Suvremena i moderan dom, potpuno renovirana tijekom uklj. običaj drvo i travertin podovi, granit i prirodnog kamena kupaonice plus more.New SS uređaji...
Cod. 12868

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Texas, San Antonio, San Antonio, San Antonio

5,770,171.73HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

3510 m²
Ova nekretnina nalazi
Cod. 12321

Prodaja Vila, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

26,799,242.03HRK
Prodaja
Vila

5600 m²
Ultimate Waterfront Estate!
Cod. 12319

Prodaja Seoska kuća, Texas, Dallas, Heath, 7229 S. FM 549

12,822,603.84HRK
Prodaja
Seoska kuća

10600 m²
Landmark Country Estate Povišene visoke
Cod. 11959

Prodaja Seoska kuća, Texas, Austin, Wimberley, 2450 Oak Run Dr.

2,564,520.77HRK
Prodaja
Seoska kuća

1994 m²
Blizu 2000 sq ft stambenog prostora
Cod. 11730

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Texas, Corpus Christi, Corpus Christi, AIRLINE RD/SARATOGA BLVD

76,935,623.04HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

40 m²
Opće informacije nekretnine:
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Postavke

  Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

  Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB